dit is wat ons
uniek maakt

1 // we verbinden strategie & creativiteit

Strategie zonder creativiteit leidt zelden tot echte vernieuwingen. Creativiteit zonder strategie leidt zelden tot realiseerbare oplossingen. Wij werken vanuit de passie en overtuiging om strategie te verbinden met creativiteit.

2 // we verbinden de business & mens kant

Het in beweging krijgen van je business is een team effort. Strategie├źn moeten inspirationeel zijn, maar ook concreet en bovenal doorleefd worden door alle betrokkenen. Als iedereen gemotiveerd is om het plan ten uitvoer te brengen ontstaat de juiste UP-flow.

3 // we verbinden verleden & toekomst

Het is belangrijk om te innoveren vanuit een sterke toekomstvisie.
Maar vergeet nooit waar je eerste successen vandaan zijn gekomen. Voor het bouwen van succesvolle innovaties starten we daarom altijd met inzicht in bestaande competenties en krachten.

4 // we verbinden dromen & actie

Vanuit een duidelijk en gestructureerd proces zorgen we enerzijds voor vrijheid en ruimte om een inspirerende visie te ontwikkelen. En anderzijds om het pad er naar toe zo concreet mogelijk te maken. Zonder actie geen resultaat.

5 // we verbinden inzichten & vooruitzichten

De consument van vandaag vertelt ons niet wat hij morgen nodig heeft. Voor het ontwikkelen van inspirerende innovatie platforms en proposities zetten we eerst een stip op de horizon. Pas daarna vertalen we deze visie naar de inzichten en mogelijkheden van vandaag.

6 // we verbinden het zichtbare & het onzichtbare

Er zit meer kennis in organisaties dan op het eerste gezicht tot uiting komt. Wij maken gebruik van creatieve tools & technieken om de zeer waardevolle, vaak onzichtbare kennis boven tafel te krijgen.

contact

Brandsup
Loods570 / Oostzeestraat 2
7411 MD Deventer

Lisette Bloemendal / +31 6 46264405
lisette.bloemendal@brandsup.nl

Sandra Dijkstra / +31 6 20748841
sandra.dijkstra@brandsup.nl

Menu